(The gallery in Copenhagen will be open by appointment June, July and August)

VELKOMMEN I GALLERIET
I GUDHJEM

Der er gang i Gudhjem Kunsthandel. Nutidige, moderne og ældre kunstværker skifter plads på væggene i det smukke gamle galleri ved Gudhjem Havn.

Galleriet er skabt af kunsthandler James Bauerle, der har specialiseret sig i de Bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere – en passion han har haft i snart 30 år, hvor han har handlet kunst på lokalt og internationalt plan.

Det smukke galleri, placeret centralt i Gudhjem har de seneste mange måneder også lagt lokaler til kunstneren Malene Kyed, der har brugt vinteren i Gudhjem til at arbejde på projektet ARCHIVE OF THE SEA. (Læs mere nedenfor.)

Galleriet er åbent hver dag mellem kl. 13 og 17.

Ring gerne og aftal besøg på tel: 5648 5638

Adresse: Einar Mikkelsensvej 12, 3760 Gudhjem

MALENE KYED

“Et citat af David Attenborough blev starten på mit arbejde:

”All life is related”

Alle jordens levende væsner, inklusive vi mennesker, har vores genetiske rødder i en fælles forfader. Denne ”common ancestor” blev skabt i havet, i den kogende ursuppe, som fandtes på vores klode for fire milliarder år siden.

Den måde vi ser ud på i dag, er resultatet af en lang række mutationer og genændringer, som er sket undervejs. Nogle blev boende i havet og udviklede sig til alverdens skabninger – bl.a. fisk! Nogle forlod det hav, de blev skabt ud af og blev til insekter, krybdyr fugle eller pattedyr på landjorden.

Pointen er, at vi alle rummer noget af hinanden, at det er tilfældigt, hvor meget og hvad – og at vi alle har oprindelse i havet.

Jeg zoomer ind på detaljerne i det vi kalder liv. Med blækpen eller en tynd kobberstik radernål tegner jeg mig ned i de former og strukturer, der udgør grundelementerne i anatomiernes konstruktion.

Denne sommer viser jeg en serie blæktegninger og kobberstik udført i Gudhjem og Nyhavn.

Se nogle af mine kobberstik og blæktegninger her www.archiveofthesea.com